HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Emlékeztető: iTunes Fesztivál - Lady Gaga

2013.09.01. 14:27 :: Elit

Lady Gaga ma este (magyar idő szerint) este 10 órakor nyitja az egy hónapig tartó iTunes Fesztivált Londonban. Az egy órás show alatt legalább hat új dalt hallhatunk majd (tegnap már hétről nyilatkozott a Sun-nak) a novemberben érkező Artpop albumról. Biztos, hogy köztük lesz az első kislemez, Applause, a héten már kis videókban látott Swine, Sex Dreams és Manicure is. Gaga ígérete szerint ma este kerül szintén bemutatásra az a dal, mely a Paparazzi/Telephone videoklipek történetének folytatása lesz.

20130901_lg.png
Ha te is élőben szeretnéd követni a minikoncertet, szükséged lesz a legújabb iTunes-ra. Ha letöltötted, akkor irány az iTunes Store, és ott rögtön a főoldal elvezet majd a fesztivál oldalára, ahol tudod majd nézni Gaga fellépését.

Szólj hozzá!

Címkék: zene Lady GaGa

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr215487296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása