HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Emlékeztető: True Blood 7x06 + Spoilerek a fináléról

2014.07.27. 14:52 :: Elit

Karma címet viselő résszel megkezdődik a hetedik évad második, egyben záró fele. Sookie sokkoló felfedezése után átgondolja kapcsolatát Bill-lel. Dallasban, Eric és Pam nem kívánt szövetségre kényszerül lépni egy közös ellenség (Sarah Newlin) megtalálásához. Lafayette látomást oszt meg Lettie Mae-vel, Andy és Holly gyerekeik viselkedése miatt veszekszik, Jason bevallja valós érzelmeit Violet-ről, Sam pedig dilemmába kerül Nicole miatt, aki el akarja hagyni a várost.

Időközben a hétvégén javában zajlik a Comic Con San Diego-ba, ahol már rendszeres visszajáróként a TB szereplőgárdája is megjelent. Ennek alkalmából kiadtak egy előzetest, ami a maradék részek eseményeit foglalja össze.

Most pedig jöjjenek az ígért spoilerek!

  • Bill-t Sookie fertőzte meg a vírussal, ő pedig akkor kapta el, amikor a fertőzött vámpírok megtámadták, és vér került a szervezetébe még Alcide halála előtt. Mivel Sookie vére félig tündéri eredetű, így a folyamat sokkal gyorsabb lefolyással végez Billel. Azonban nem hal meg, hanem újra emberként tér vissza.
  • Sookie az évad végére elveszíti minden különleges erejét, vagyis ő is ember lesz.
  • (Találgatások szerint azonban Bill miután ember lesz, valami miatt meghal. (Stephen Moyer hamarabb befejezte a forgatást, mint Sookie-t alakító felesége). Sookie viszont időközben megtudja, hogy gyereket vár Alcide-tól..)
  • Lesznek további visszaemlékező részek.
  • Lafayette és Tara közös jeleneteire is felkészülhetünk, hiszen amit Lettie Mae állít nem hazugság.
  • Eric-nek az írók három befejezést gondoltak, mindegyiket le is forgatták Alexander Skarsgard-dal, azonban hogy melyik kerül majd leadásra, majd csak augusztus 24-én fog kiderülni. Az egyikben meghal, miközben feláldozza magát, hogy megmentsen egy másik szereplőt. A második verzióban kigyógyul a fertőzésből, a harmadik opció pedig az, hogy ő is ember lesz.
  • Mielőtt vége lenne a sorozatnak, az egyik főkarakter vámpír lesz. (Annyi biztos, hogy nem Jason-ről van szó).

20140727_tb3.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV Alexander Skarsgard True Blood

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr366548755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása