HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Lady GaGa: ARTPOP - Új album és kislemez

2013.07.12. 11:24 :: Elit

Lady GaGa visszatér! Hosszú pihenő után végre az éjszaka folyamán véget vetett a találgatásoknak, és elárult pár információt új albumáról. Az Artpop első kislemeze augusztus 19-én jelenik meg, albumot előrendelni szeptember 1-jétől lehet, végül a lemez megjelenése november 11-én lesz.

20130712_gaga.jpg

Fizikai megjelenés mellett az énekesnő csapata, a The Haus of Gaga egy különleges applikációt is kifejlesztett. A "the auras" magába foglalja a zenét, művészetet, divatot és a technológiát. Applikáció segítségével a művészetet (ART) viszik  a POP világába, egy fordított Warholosított-úton. Rajongók "élőben" követhetik majd az Artpop megszületését, chatelhetnek, saját projekten dolgozhatnak, majd november 11-én szemtanúi lehetnek a "Nagy Robbanásnak", mely új érába vezeti a zenei világot. Olyan világba, ahol a művészet határozza meg a popkultúrát, ahol a művészt újra az "ikon" irányítja. Artpop jelenthet akármit, de az énekesnő számára a megszállottság ünneplése. Annak a folyamatnak, melyen minden előadó végig ment, akivel együtt dolgozott, az alkotás elejétől, a végéig. A vége történetesen egy kiállítás, melyet Gaga november 10-én nyit meg. Az artRave-n lesz kiállítva Inez & Vinoodh, Robert Wilson, Marina Abramovic és Jeff Koons képei, alkotásai az énekesnőről.

Szólj hozzá!

Címkék: zene Lady GaGa

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr425401600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása