HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

True Blood 7. évad: Első előzetes

2014.04.21. 20:07 :: Elit

Kedvenc vámpírjainknak még van bő két hónapjuk a visszatérésre, de addig is az HBO kiadta az első előzetest, amiből nagyjából leszűrhetjük (vagy éppenséggel nem), hogy mi is vár ránk a hetedik, egyben utolsó évadban.

Tavaly augusztusban úgy búcsúztunk el Bon Temps-ból, hogy a vámpírok egy része megfertőződött, és a mutációnak köszönhetően veszélyesek mind az emberekre, mind az egészséges vérszívó társaikra. Utóbbiak között egyfajta megállapodás bontakozott ki az évadzáró utolsó perceiben, de látva az előzetest, ez sokáig nem tartott.

"Ma egy ilyen országban, hogy történhet meg az, hogy a kormány hátra hagyja meghalni az embereket? Senki se maradt már." - halljuk Sookie monológját a fél perces előzetesben, amit alább megnézhettek!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV True Blood

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr1006066944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása