HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Rekordokat döntöget Beyoncé új albuma

2013.12.16. 17:39 :: Elit

Csupán pár nappal ezelőtt jelent meg a semmiből Beyoncé saját nevét viselő, ötödik stúdió lemeze, de már is számos sikert magáénak tudhat. A jelenleg kizárólag az iTunes-on megvásárolható lemezből megjelenése után két órával már 80 ezer darabot adtak el az Egyesült Államokban. Ez a szám a hétvége folyamán 618 ezerre nőtte ki magát. Így BEYONCÉ három napos eladási napjának eredményével megdöntötte az iTunes teljes heti eladási rekordját. Eddigi csúcstartó Taylor Swift volt Red albumával.
Update: Apple által kiadatott adatok szerint világszerte összesen 828 773 darabot adtak el az albumból.

Egyesült Királyságban a tegnap nyilvánosságra hozott albumeladási adatok alapján 68 ezer darabot értékesítettek a BEYONCÉ-ból. Jelen pillanatban 105 ország iTunes listáján az első helyet foglalja el. 

Albumot december 20-ig kizárólag egyben (14 dal és 17 videoklip), azután pedig már egyenként is megvásárolhatóak lesznek dalok. Fizikai formátumban CD/DVD pakk a héten kerül a boltok polcaira az USA-ban.

Első kislemezek (még meg nem erősített információk szerint) a OneRepublic frontembere, Ryan Tedder által írt XO és Jay-Z-vel közösen felénekelt Drunk in Love lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: zene Beyoncé

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr125695355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása