HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Mindent Miley VMA-fellépéséről!

2013.08.25. 21:00 :: Elit

"Videoklipem is őrült, ha ezt pedig el tudod képzelni százszor őrültebben, akkor megkapod a vasárnapi VMA-s fellépésemet. Remélem ez lesz a legikonikusabb fellépés a díjátadó történetében. Úgy gondolom nagyon vicces lesz, próbák után is éreztem, ebből csak jó születhet. Lesz benne rock, pop, hip-hop, minden amit imádok egy fellépésben."- mesélte Miley a napokban az MTV News-nak.

Nem sokat kell tehát már várnunk, hogy mi is lássuk a végeredményt, hiszen hat óra múlva indul a 30. MTV Video Music Awards. (Lesz emlékeztető az este folyamán, stream linkel egyaránt.)

20130825_mileyvma.jpg
De ami a poszt lényege, hogy eláruljak pár titkot Miley fellépéséről. Akik rendszeresen követnek, már korábban is tudtak arról, hogy az énekesnő az este folyamán bemutatja új albumának első kislemezét. Első tervek szerint Nicki Minaj csatlakozott volna hozzá, de ebbe a csatorna nem ment bele. Második verzióra azonban már rábólintott az MTV. Ebben sok változás nem történt, maximum annyi, hogy végül Miley és Robin Thicke nem együtt fog énekelni, hanem közvetlenül egymás után.

Előzetes információk szerint mindezekre sokat nem kell várnunk a műsor folyamán, már az első fél órában színpadra lépnek (körülbelül 03.20-felé). Miley része három percig fog tartani. We Can't Stop nem kapott új remixet, sokkal inkább nagyobb szerepe jut majd a zenekarnak, ezáltal kiváltva egyfajta punk-hatást. Az énekesnő nem lesz egyedül a színpadon, sőt: tizenkét pici ember, három táncos, egy sztriptíztáncos (ő az a nagyon magas hölgy, aki már a klipben is feltűnt) is feltűnik majd. Miley-n és a táncosokon szintén a videóból már ismert hatalmas plüss mackók lesznek. De lesz ruha csere is a színpadon. Ami pedig a táncot illeti, csak annyit mondok: TWERK.

Egy szóval izgalmas fellépés elé nézünk. Eközben drukkolhatunk is Miley-nak hiszen négy kategóriában is esélyes.

Szólj hozzá!

Címkék: zene TV Miley Cyrus

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr145476826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása