HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Emlékeztető: MTV Video Music Awards 2013

2013.08.25. 23:28 :: Elit

Idén ünnepli 30. születésnapját az egykori zenecsatorna videoklipeket díjazó nagyszabású show-ja. Tökéletesebb helyszínt, mint Brooklyn-t nem is találhattak volna erre a fontos évfordulóra. A jelöletekről és Miley Cyrus fellépéséről már bővebben is olvashattatok, de most nézzük részletesen mi vár ránk.

Vörösszőnyeges bevonulás magyar idő szerint éjfélkor kezdődik, pre-show (az igazán fontos sztárok csak ekkor jelenek meg) hajnali két órakor, maga a díjátadó pedig három órakor (műsor két és fél óra hosszúságú lesz). Magyar MTV (port.hu szerint) csak a show-ra kapcsolódik be. Így aki stream-en szeretné nézni, ahogy a sztárok bevonulnak az itt követheti élőben az eseményt.

20130825_vma.jpg
Fellép Miley mellett Lady Gaga, Katy Perry, Kanye West, Robin Thicke, Bruno Mars, Drake, és Macklemore + Ryan Lewis. Díjat ad át: Taylor Swift, Selena Gomez, One Direction, Jared Leto, Emeli Sande, Kevin Hart és A$AP Rocky.

Michael Jackson Video Vanguard (életmű)díjjal tüntetik ki az est folyamán Justin Timberlake-t. Héten olyan pletykák is szárnyra keltek, mi szerint a férfi korábbi csapatának, az  ‘N Sync-nek a többi tagja is csatlakozik majd hozzá egy fellépés erejéig (ami így igazán hosszú lesz, majdnem negyed órás). 

Szólj hozzá!

Címkék: zene TV Katy Perry Lady GaGa Justin Timberlake Selena Gomez Miley Cyrus

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr45477008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása