HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Emlékeztető: Holnap Sound of Change Live koncert

2013.05.31. 23:36 :: Elit

Beyoncé, Madonna valamint számos aktivista összefogásának eredményeképpen holnap a világ szeme a londoni Twickenham stadionra fog szegeződni, ahol a Föld összes nőjének helyzetén szeretnének javítani. 150 országban élőben közvetítik a jótékonysági eseményt, így körülbelül egy milliárd ember előtt lép fel az előbb említett Beyoncé, Jennifer Lopez, Florence + the Machine, Rita Ora és még sokan mások. Helyszínen a műsor magyar idő szerint 18.30-kor fog kezdődni, de a nagy külföldi tv-csatornák várhatóan csak fél óra elteltével kapcsolódnak be. (Magyarországról egyik csatorna sem fog közvetíteni. De online stream biztos lesz, érdemes követni a Facebook oldalunkat.)

Chimes-For-Change.jpg
Gucci divatház által elindított Chime for Change kampány nagy eseménye lesz a holnapi műsor. A készítők csak jegyek eladásokból 70 ország 120 - lányokat, nőket segítő- projekteket szeretne elindítani. Koncertre látogatók maguk dönthetnek arról, hogy az ő jegyük melyik tervet segítse.

Négy órás eseményen fellépések mellett figyelemfelkeltő és inspiráló történeteket, videofelvételeket fognak bemutatni a nők helyzetéről, valamint nagyon sok sztár is fel fog szólalni egy-egy beszéd erejéig. Köztük lesz Madonna is.
„Világ iskolába nem járó gyerekeinek 60 % lány. Analfabéták két-harmada nő. Ezt nem tudom elfogadni. Sürgősen változtatunk kell ezen, és változtatni is fogunk.” – tette hozzá az énekesnő.

Szólj hozzá!

Címkék: TV Beyoncé Madonna Jennifer Lopez

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr685338328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása