HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

MDNA Turné DVD: Első bepillantás az egyik extrába

2013.05.06. 22:15 :: Elit

[Update: Egy másik forrás szerint végül nem is került fel a DVD-re, de még másra felhasználhatják, például netes promócióra.]

Nem volt kérdés, hogy az MDNA koncertsorozat DVD/Blu-ray anyagán is lesznek extrák, ha pedig lesznek, akkor az egyikben biztos bepillanthatunk a kulisszák mögé. 18 perces fekete-fehér kisfilmről a Madonnarama.com lerántotta a leplet, és elárult pár titkot róla. Felvétel a turné munkálatok kezdeti szakaszában készült. Madonna összes táncosát elhívta az "MDNA műhelybe", ahol mindegyiküknek meg kellett tanulnia az új koreográfiákat, illetve saját maguknak is kellett kreálniuk egyet-kettőt, amit később Madonna értékelt. Az egyik ilyen próba-dal az Abdication volt a WE filmzenéjéből. Videóban megszólal még a két koreográfus Alison Faulk és Jason Young is. De a set-listről is megtudhatunk új információkat: milyen is lett volna hegedűvel kísért Falling Free, Candy Shop milyen lett volna ha Kalakan trio-val adja elő, hogy bírta volna magas sarkúban kötélen egyensúlyozva énekelni az I’m Addicted-et.

A zárójelenetben Madonna gitárral a kezében énekeli a Don't Tell Me dalát: Please don’t tell me to stop, motherfuckers!

20130506_mad.jpg

Előzetes videót itt tudjátok megnézni.

Szólj hozzá!

Címkék: zene turné Madonna

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr45285494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása