HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

10 dolog a True Blood 6. évadáról

2013.04.09. 17:53 :: Elit

HBO vámpíros sorozata június 16-én tér vissza az amerikai képernyőkre (és a torrent oldalakra). Jelenleg a munkálatok felénél tartanak, ez annyit tesz, hogy körülbelül még 5 részt kell, hogy leforgassanak. Amíg ők serényen dolgoznak, mi pedig várunk, addig a tovább mögött olvashatjátok el azt a 10 tényt (spoilerekkel), ami vár ránk idén nyáron:

true-blood-billith-promo.jpg

  1. Óriási háború készül az emberek és a vámpírok között. Előbbiek ugyanis valamire rájöttek, vagy valamit kifejlesztettek, amivel el lehetne tenni láb alól a piócákat.  

  2. Valószínűleg ebben a háborúban vesz részt Louisiana kormányzója, Creighton Burrell is, aki nagyon nem szereti a vámpírokat, mert őt és a lányát, felesége egy vámpír miatt hagyta el.

  3. Sookie és Alcide kapcsolata parkoló pályára kerül. Vérfarkasnak ugyanis falkavezér teendői lesznek, és nem ér rá a mi kis tündérkénkre.

  4. Sookie azonban nem marad új pasi nélkül. Robert Kazinsky által megformált Ben egy nagyon vonzó, nagyon helyes tündér, de sötét titkot rejt a múltja.

    20130409_ben.jpg

  5. 6. rész környékén fog feltűnni Wes nevezetű szexi, okos és együttérző vámpír, akit a ’70-es években változtattak át. Őt Luke Grimes fogja alakítani.

    20130409_wes.jpg

  6. Jason Stackhouse és az előbb említett Wes szerelmi háromszögbe fog kerülni egy Violet nevű vámpírlánnyal. Ez a szál egyébként a 7. évadban is folytatódni fog. Violet-et Karolina Wydra játssza majd.

  7. Visszatér Sarah Newlin karaktere is. Vajon mit szól ahhoz, hogy a férje egy büszke amerikai meleg vámpír lett?

  8. Második részben fogjuk megismerni Sookie ük-ük-ük-ükstbapjának, Niall (Macklyn) történtet. Leírása alapján egy sötét, titokzatos alak, aki közeli kapcsolatban áll Stackhouse családdal. Nagyon öreg, már Krisztus előtt 3500-ban is élt.

  9. Warlow-ról továbbra sincs semmi információ.

  10. Az eddig közölt epizód címek:
    6.01: Don’t Let Me Be Misunderstood (Ne engedd, hogy félreértsenek)
    6.02: Here Comes the Sun (Közeledik a Nap)
    6.03: Abducted (Elrabolva)
    6.04: I’m Your Man (Az embered vagyok)
    6.05: Fuck the Pain Away (Picsába a fájdalommal)
    6.06: Don’t You Feel Me? (Nem érzel engem?)

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat True Blood

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr195213809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása