HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Kylie új albuma

2013.04.03. 14:39 :: Elit

Kylie Minogue már lassan egy éve stúdióba vonult, hogy rögzítse 12. stúdióalbumát. Olyan nagyszerű producerekkel és dalszövegírókkal dolgozott együtt, mint Fernando Garibay (Lady Gaga: Marry The Night, Heavy Metal Lover, Dance in The Dark ), Ariel Rechtshaid(No Doubt: Push & Shove), Bonnie MCkee (Britney Spears: Hold it against me dalszöveg), Burns, Chase and Status, Chris Lake, GiTA, Greg Kurstin (Kylie: Wow), MNDR, Nom De Strip, Sia (Titanium) és Stargate.

Annyi biztos (már ha a nevekből le lehet szűrni), hogy ismét dance album készült. Kylie annyit elárult Twitterén keresztül, hogy a dalok tökéletesek lesznek az edzésekhez (futópadot írt, de ebből következik, hogy jók lesznek mozgás mellé). Üzenet végén odaírta #KM2013, vagyis még IDÉN ÚJ ZENE!

20130403_garibaykylie.jpg                                                   (Kylie és Garibay)

Szólj hozzá!

Címkék: zene Kylie

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr695190708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása