HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Kylie Minogue őrangyala: Mrs. Carter

2013.03.31. 19:56 :: Elit

Kylie mikor 2012 végén bejelentette, hogy egy időre abbahagyja a zenélést, és más dolgokra fordítja figyelmét, minden rajongó álmait egy új albumról összetörte. De a Dailymail szerint pont Beyoncé volt az, aki megmentette minden maradék reményü(n)ket. Ugyanis ő állt amögött, hogy Kylie leszerződjön Jay-Z cégéhez, a Roc Nation-höz. Ő győzte meg férjét, minél előbb "csapjanak le" a Timebomb énekesnőjére, mielőtt más is megtudná, hogy jelenleg nincs aki menedzselje. Most pedig, hogy már mindent elintézték, hivatalos bejelentésen is túl vannak, az április közepén turnézni induló Bee most sem állt ki Minogue kisasszony mögül, és mindenben támogatja, hogy végre az Államokban is méltán sikeres lehessen!
Beyoncénak köszönjük cselekedeteit, de inkább a saját lemezével kellene most törődnie, mert ez a semmilyen állapot amiben most vannak a rajongói.......

tumblr_meqc6kpN671r0e9lto1_500.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: zene Beyoncé Kylie

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr855186219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása