HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

True Blood 7. évad: Spoilerek II.

2013.11.30. 15:53 :: Elit

Közel még hét hónap van vissza a True Blood hetedik, és egyben utolsó évadának premierjéig. Az első spoilereket közvetlenül az előző évad fináléja után már olvashattátok, most pedig jöjjenek a legfrissebb információk:

  • Eric Northman (Alexander Skarsgård) annyira élni fog, hogy még egy új szerelem, Sylvie is felbukkan az életében. Karakterről annyit lehet tudni, hogy gyönyörű és beszél franciául.
  • Warlow (Rob Kazinsky) visszatér! Erősebben, mint valaha.
  • Évad első részében egy fontos karakter meghal (igen, tudjuk milyen egy "fontos" szereplő a True Blood készítői szerint..Hello Terry?). Epizódot egyébként Stephen Moyer (Bill) rendezi.
  • Tara anyukájának, Lettie Mae-nek eddigeknél sokkal fontosabb szerepe lesz (ezért elő is léptették állandó szereplővé).

Készen álltok? 

20131130_tb.png

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV True Blood

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr895668812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása