HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

True Blood 7. évad: Az első spoilerek

2013.08.24. 13:52 :: Elit

Nem várt indulatokat váltott ki a True Blood hatodik évadának vasárnap leadott évadzárója. (Valljuk be, teljesen jogosan.) Az új showrunner-t, Brian Buckner-t (vagy ahogy a felbőszült rajongók hívják Fuckner) így egész héten faggatták a különböző riporterek, most ezekből szemezgetek.

20130824_tb1.jpg

Fontos, hogy a hírek spoileresek a jövő nyáron induló hetedik évad tekintetében!

  • Hetedik évad az ember-vámpír kapcsolatokra fog koncentrálni, ezzel akarnak visszatérni az első évadban kialakult helyzethez. Minden embernek szüksége van egy vérszívó segítségére, nekik pedig az előbbiek vörös színű testnedvére. Így nem lesznek külön szálak, hiszen nincs szükség önálló történetekre. Mindenki együtt fog és kell, hogy éljen a kialakult helyzettel.  Azok az emberek, akikről kiderül, hogy hordozzák a vírust, nagyon rosszul fognak járni, hiszen nincs ki megvédje őket.
  • Fertőzött vámpírok nem lettek zombik. A vírus mutációjának köszönhetően azonban sokkal éhesebbek, sokkal több vérre van szükségük. De ugyanakkor képesek az együttműködésre más fertőzöttekkel, nem vesztették el mentális képességeiket.
  • Tara anyukája, Lettie Mae nem akarta megfertőzni vámpírrá lett lányát. (Az emberek fejlődhetnek. Vagy nem?)
  • Vérfarkas sztorit, olyan szempontból, mint Alcide-és a falka, lezárták.

20130824_tb2.jpg

  • Szerelmi háromszög alakul ki Bill, Sookie és Alcide között. Utóbbit azért hozták vissza Sookie életébe, mert Buckner elmondása, szerint érezték a nézők igényét, hogy a nő a leginkább emberibb lénnyel jöjjön össze.
  • Fináléban látott jelenet ellenére Alexander Skarsgård visszatér. De azt nem árulják el, hogyan. Az se biztos, hogy „élőként” tér vissza a TV képernyőkre. De várhatóan saját szálat kap Pam-mel.
  • Állandó szereplővé nevezték ki a Willa-t alakító, Amelia Rose Blaire-t. Epizód szereplőként tér vissza a nem rég megismert James (Luke Grimes) is.
  • Szeptember 3-án kezdődik az évad előkészítésének folyamata.
  • Végül pedig a legfontosabb. Az évadfinálé a hatodik etap harmadik legalacsonyabb nézettségét hozta, majdnem egy millióval kevesebbet, mint tavaly. Így nem meglepő, hogy az HBO fejeseinél felmerült a sorozat lezárásának kérdése. Hetekben zajlanak a tárgyalások, viszont, hogy lesz-e nyolcadik évad, várhatóan csak jövőre tudjuk meg.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV Alexander Skarsgard True Blood

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr485474677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása