HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Új dal: Céline Dion - Loved me Back To Life

2013.07.28. 15:01 :: Elit

Tegnap este Céline Dion nagyszabású koncertet adott a kanadai Québec városában. "Céline..une seule fois" címet viselő estére körülbelül 60 000 ember váltott jegyet. A műsor fénypontja kétségtelenül az új, angol nyelvű album első és egyben címadó kislemezének, Loved me Back To Life-nak a premierje volt. Az eredetileg Rihanna Unapologetic lemezére szánt dal szövegét Sia írta. Az általa felénekelt demó verziót itt tudjátok meghallgatni.

Az album október 21-én fog megjelenni. Céline először USA-ban és Kanadában promotálja új lemezét, ezután következik Európa. Az öreg kontinensen azonban még szakít időt a tavalyi évben megjelent francia nyelvű albumára is, hiszen Sans attendre Tour keretében Párizsban és Antwerpenben ad koncertet.

Szólj hozzá!

Címkék: zene Céline Dion

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr605429949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása