HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

MDNA koncertfilm: Hogyan tudom majd nézni?

2013.06.20. 22:51 :: Elit

Friss: EPIX pár perce kiadott nyilatkozata szerint az MDNA TV-premierje továbbra is június 22., 20 óra. De az EPIX oldalára (mint on-demand) már pontban éjfélkor, vagyis magyar idő szerint szombat 6.00-kor felkerül az egész koncert. 

Madonna rajongók már egy hónapja erre a hétre vártak, hogy végre láthassák mit is alkotott a Pop királynője hat hónapon keresztül. Bármennyire is izgalmas, de körülbelül annyi idegességgel is jár ez a fontos esemény. Mikor lesz magyar idő szerint? Lesz közvetítés? Hol tudom pontosan nézni normális minőségben?
Ezekre a kérdésekre szeretnék nektek segíteni. Pár lépésben összefoglaltam mit és hogyan. Fontos, hogy ezeket csak azok csinálják meg, akik tényleg biztosra akarnak menni, mert nagy valószínűséggel lesz stream is magyar idő szerint vasárnap hajnal 2 óra körül, külföldi rajongóknak köszönhetően (ha csak az EPIX nem lép közbe, és rögtön letiltja az eféle közvetítést).

20130620_mdna.jpg

Nos akkor:
1. lépés: A legegyszerűbb módon az EPIX Facebook oldalán lehet majd nézni az élő közvetítést. Itt regisztrálnod kell. Ehhez azonban amerikai lakcímet kell megadja. Ezt itt tudsz generálni.

2. lépés: Hogy nézni tud a hivatalos streamet, amerikai IP címmel is rendelkezned kell. Ezt VPN-módszerrel tudod megoldani. Hogy ezt meg tud csinálni, például egy ilyen programot le kell tölts. Ha ezt telepítés után bekapcsolod, már amerikainak fogsz "tűnni". Mindenképpen olyat telepíts fel, amely bírni fogja a két órás koncert alatt. 

3. lépés: Vasárnap hajnal két óra előtt kapcsold be, majd lépj be oda, ahol az 1. lépésben regisztráltál, és élvezd a koncertet!

+1: Az EPIX oldalára is ugyanúgy felkerül a koncert, ehhez "útmutatót", képekkel itt találsz.

(Felelősségét nem vállalok!)

Szólj hozzá!

Címkék: zene TV Madonna

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr445371485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása