HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Amerika kiakadt a Gleen

2013.04.12. 23:25 :: Elit

(SPOILEREKKEL!!)
Aki ismeri a Glee – Sztárok leszünk sorozatot, tudhatja, hogy sokszor kerülnek középpontba kényes témák, mint például a homoszexualitás, iskolai bántalmazás, étkezési zavarok.  Elkerülhetetlen volt, hogy egy manapság sajnálatos módon egyre többször előforduló eseményt is feldolgozzanak, mégpedig az iskolai lövöldözéseket.

Személy szerint fogalmam sem volt róla, hogy mi lesz a részben.  Annyit tudtam, hogy sokkolni fog. És sokkolt. A rész maga kedves bájával indult, már kezdtem azt hinni tényleg meteor csapódik be az iskolába. De aztán jött a rémület. Egyszerűen együtt éreztem a szereplőkkel. A rémület átfutott az egész testemen. Borzalmas volt. A legrosszabb az volt, hogy mi, nézők sem tudtunk semmit. Ki lőtt? Mi történt? Leginkább Brittany-ért izgultam. Nemrég derült ki az őt alakító színészről, hogy első gyerekét várja, és az ő karaktere nem ilyen véget érdemelne.

Amerika szerte is kiverte a biztosítékot a részt. Valaki üdvözölte, hogy felszólalnak a fegyvertartás negatív esetleges következményei ellen. Mások, főleg a Connecticut-i lövöldözés érintettjei, már kevésbe voltak oda a részért. Szerintük a készítőknek illett volna figyelmeztetni őket, mi is várható, mert sokan megijedtek, annyira élethűre sikerült. Nézettségen is meglátszott a nézők kíváncsisága, hiszen majd 20%-kal többen nézték, mint az előző részt.

Hogy ki lőtt, nem árulom el. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg(4x18).

vlcsnap-2013-04-12-23h22m31s228.png

Szólj hozzá!

Címkék: politika sorozat Glee

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr625220394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása