HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Madonna: Secretprojectrevolution - Művészet a szabadságért

2013.09.17. 20:12 :: Elit

Madonna és Steven Klein közös, 17 perces secretprojectrevolution címet viselő filmje szeptember 24-én debütál. De ez csak egy nagy valaminek a kezdete, egészen pontosan egy, az egész világot átölelő kampányé, mely az Art for Freedom címet viseli (és ahogy a címből sejteni lehet) a szólás- és véleményszabadság mellett szólal fel. Mindezt Madonna tervei alapján, VICE magazin támogatásával, a BitTorrent fogja terjeszteni.

20130917_msp.png
"Célom az, hogy a secretprojectrevolution-ban felvetett problémákkal ösztönözzek egy fajta változást a világban, művészi formában kifejezve. Remélem, hogy sok embert cselekvésre bír majd a kampány, szót mernek majd emelni a különféle elnyomások, intoleranciák és bizonytalanságok ellen."-tette hozzá az énekesnő. 

Program lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy kifejezzék, számukra mit jelent a szabadság és forradalom, akár videó, zene, versek és fotók formájában. (Csupán taggelni kell a #artforfreedom-ot).

20130917_msp2.png
A secretprojectrevolution film szeptember 24-én magyar idő szerint 20.00-kor lesz mindenki számára letölthető a BitTorrent Bundle-ról, természetesen ingyen. Film mellé azonban automatikusan járnak képek a filmből, három előzetes HD minőségben, akik pedig e-mail címüket is megadják majd, egy interjút is megnézhetnek az énekesnővel, valamint egy levelet is kapnak tőle.

Steven Klein hozzátette, hogy a film nagyon sok szinten mozog. Saját, belső börtönünket vizsgálja közelről: mit és hogyan csinálunk, illetve milyen módon viszonyulunk a többi emberhez. Gondolatot ébreszt, hogy talán a művészet ereje elvezethet a békéig.

Szólj hozzá!

Címkék: Madonna Secret project Steven Klein

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr565521139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása