HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Miley Cyrus: Új klip és exkluzív információk az új albumról

2013.07.29. 22:54 :: Elit

20130729_miley.jpg
Miley megígérte, ha új videoklipjének nézettsége eléri a 100 milliót, feltölti a klip rendezői változatát is. Ezt a bűvös határt szombaton sikerült átlépnie (rekordidőn belül, mindössze 37 napra volt szüksége), így ma délután meg is érkezett az új kisfilm, mely tele van új jelenetekkel. 

Én pedig a délután folyamán olyan ígéretet tettem a Facebook oldalunkon, hogy a klippremiert követően pár új, nagyon exkluzív információt osztok meg veletek. Nézzük:

  • Az album (teljes) címét természetesen nem árulhatom el, mert akkor nem lenne meglepetés, amikor Miley Twitter követőinek a száma eléri a 13 milliót. De egy kis segítség: egy szó, hét betűből áll, szleng, nyelvtanilag nem éppen helyes, és ebből a szóból indul ki: banger.
  • Ha már ennél az utolsó szónál tartunk. Múlt héten Miley egy riporter kérdésére szűkszavúan elmondta, hogy álma vált valóra azzal, hogy egyik örök kedvencével dolgozhatott az albumán. Facebook-követőimnek ez sem lesz újdonság, hogy Britney Spears-re gondolt. A hírt továbbra is csak megerősíteni tudom. A Till The World Ends énekesnője pénteken vonul stúdióba, hogy felénekelje a saját részeit, Mike Will Made It által felügyelt dalban, melyben igen sűrűn előfordul ez a furcsa banger szó.
  • Várhatóan szeptember végén megjelenő album standard változatán 14 dal lesz hallható. (De lesz deluxe és iTunes verzió is). Új dalcímek is kiszivárogtak az elmúlt héten: Fuck U, Drive és On My Own.
  • Jövőre induló turnéról annyit, hogy Miley először Európa, majd Japán nagyvárosait érinti. Ezt követi majd az észak-amerikai szakasz.

(Figyelem! Ezek az információk természetesen még módosulhatnak.)

Szólj hozzá!

Címkék: zene Britney Spears Miley Cyrus

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr415432875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása