HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Katy Perry új kislemez nyár végén

2013.07.12. 15:01 :: Elit

Katy Perry új dalára sem kell már sokat várnunk! Ugyan hivatalos bejelentés még nem történt, de az új parfümjének megjelenése kapcsán a Women’s Wear Daily interjút készített az énekesnővel, amiben pár részlet kiderül az új éráról.20130712_katy2_1.jpg

A Killer Queen parfüm reklámját Jonas Akerlund rendezte, premierje pedig augusztus 24-én lesz. Az "Own the throne" szlogennel ellátott reklámban felcsendül Katy harmadik nagylemezének felvezető dala is. Greg Kurstin szerzeményéhez a dalszöveget az ausztrál énekesnő Sia írta. A dal premierje az MTV Video Music Awards-on lesz augusztus 25-én. Friss: WWD az utóbbi hírt leszedte oldaláról.

Perry az albumról szűkszavúan annyit elárult, hogy még mindig dolgozik rajta, és sokkal érettebb pop zenét hallhatunk tőle.

Szólj hozzá!

Címkék: zene TV Katy Perry

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr345401981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása