HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Bonnie Mckee Britney új daláról

2013.04.22. 15:05 :: Elit

„Britney Ooh La La dalához, mely a Hupikék törpikék filmben fog felcsendülni, a szöveget én írtam. Ami elég egy érdekes folyamat volt, mert végül is Hupikék törpikékről beszélünk, így családbarátnak is kellett lennie, miközben egy Britney slágert kellett létrehozni. Az pedig másról nem szól, csak a tömény szexről. Kihívást jelentett tehát, hogy mennyire tudom telerakni szexuális utalásokkal, ami a szülők számára nem esik le rögtön, és csapja ki a biztosítékot.” – tette hozzá a dalszövegíró, aki Katy Perry, Ke$ha utolsó albumainak munkálataiban is részt vett.

Nem ez lenne az első eset, amikor Britney dalának mondanivalója gyerekek ártatlan lelkét akarja megrontani. 2009-ben megjelent If You Seek Amy dalát pár gyerek félrehallotta, és lett belőle fuck me, mire a szülők a dalt betiltását követelték. Sikertelenül.

Szólj hozzá!

Címkék: zene Britney Spears

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr95240513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása