HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Új sorozatok a Viasat 6 kínálatában

2013.04.17. 15:32 :: Elit

Május 30-án érkezik a Viasat 6-ra Steven Spielberg sorozata, a Falling Skies, mely itthon az Éghasadás címet viseli. Posztapokaliptikus sorozat középpontjában egy történelemtanár (akit Noah Wyle – Carter doki alakít) és három fia áll. Földet ellepik egy idegen bolygóról származó lények, akik minden felnőttet ki akarnak nyírni, gyerekeket meg rabszolgává tenni. Egy B-kategóriás filmnek felérő történet mellé azért néha izgalmas jelenetek társulnak. USA-ban már a 3. évad érkezik idén nyáron.

20130417_fs.jpg

Május 31-től lesz látható az American Horror Story. Sorozat producere és írója az a Ryan Murphy, akinek olyan sorozatokat köszönhetünk, mint a Kés/alatt vagy a Glee. Címéből is kiderül, hogy horror, néha drámába átcsapó sorozatról van szó. Egyedisége abban is rejlik, hogy minden egyes évada új eseményt mesél el. Első évadban (melynek alcíme a Gyilkos ház) Harmon családot ismerhetjük meg, akik egy Los Angeles-i ódon kúriába költöznek be. De a régi lakok szellemei viszont ott ragadtak a házban..és vért akarnak. Legkiemelkedőbb színész kétségkívül Jessica Lange, akit számos díjjal jutalmaztak Constance Langdon megformálásáért. (Elmebeteg egy sorozat, de az egyik legjobb..)

20130417_hs.jpg

2 komment

Címkék: sorozat TV

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr955231493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.18. 10:03:17

Nem rossz választások, csak akiket ez érdekel már látták neten. :S

Elit 2013.04.18. 16:24:38

nem biztos. még elég sokan ragaszkodnak a magyar szinkronhoz, és inkább megvárják míg behozza valamelyik csatorna az országba.

Egyébként Noah Wyle magyar hangja ismét Alföldi Róbert lesz.
süti beállítások módosítása