HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Októberben érkezik Miley új albuma

2013.08.16. 14:11 :: Elit

Egészen pontosan, október 8-án jelenik meg az énekesnő vadiúj stúdióalbuma, mely a Bangerz címet viseli. Hogy ne csak ez az egy sor tegye ki a cikket, pár (tudom unalmas, hogy mindig kiírom mellé, de tényleg) exkluzív információt is megosztok veletek az elkövetkező promóciós időszakról.

20130816_miley.png

  • Először is a félreértések végett, a fenti kép nem az album borítója. Csupán a hamarosan megújuló hivatalos oldal egyik darabja.
  • Szerzői viták miatt nem biztos, hogy a Wrecking Ball lesz a második kislemez. Történt ugyanis, hogy a dal producere, Dr. Luke, valamint a dalszövegíró MoZella szerint Miley semmit nem tett hozzá a dalhoz, így a jogok, valamint a bevételek kizárólag őket illeti. Természetesen az énekesnő nem ért egyet...de hamarosan úgyis bejelentik, hogy mi lesz a következő maxi.
  • Másik "probléma" a korog körül, hogy a stúdiózás utolsó heteiben, Nicki Minaj-zsal közösen rögzített Get My Dough dallal Miley nincs megelégedve. (Legfeljebb a Target üzleteibe szánt deluxe verzióra még rákerülhet)
  • Jövő hónap elején az énekesnő ismét visszatér Európába, hogy folytassa az éra reklámozását. Vendégeskedni fog német és francia műsorokban, azonban az Egyesült Királyságban fel is fog lépni (egy Sony konferencián és Alan Carr műsorában is).
  • Album megjelenése körül már (természetesen) az Államokban lesz. Fellép többek között a Saturday Night Live-, a Today-, a Late Night with Jimmy Fallon és az Ellen DeGeneres Show-ban is. Utóbbi felvétele október 10-én lesz, adásba csak másnap kerül.

Szólj hozzá!

Címkék: zene album Miley Cyrus

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr515463645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása