HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Miley-dokumentumfilm az MTV-n

2013.07.27. 13:51 :: Elit

Miley saját dokumentumfilmet kap - jelentette be tegnap az MTV a Television Critics Association sajtókörútján. Az egy órás különkiadás premierje ősszel lesz, várhatóan az énekesnő új albumának megjelenésére időzítve. Műsorban (nem meglepően tehát) az új korong készületeibe leshetünk bele, és a nézők is részesei lehetnek annak a folyamatnak, amikor is az egykori Disney hercegnőből 21 éves vadóc lett.

20130727_miley.jpg

MTV-vel való együttműködése itt azonban még nem ért véget, hiszen megbízható források szerint Miley is fellép az idei VMA-n. Nem is egyedül, hanem Nicki Minaj-zsal közösen adják majd elő a We Can't Stop remixét.

Friss hír, hogy a We Can't Stop videoklipjének nézettsége tegnapi nap folyamán elérte a 100 milliós határt a Vevo-n. Ezzel újabb rekordot döntött meg Miley, hiszen ehhez csak 37 napra volt szüksége.

Szólj hozzá!

Címkék: zene TV Miley Cyrus

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr95428804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása