HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

True Blood: Hetedik évad berendelve!

2013.07.15. 22:28 :: Elit

True Blood, mely jelen pillanatban a hatodik évad felénél tart, hivatalosan is megkapta a zöld utat a hetedik évad forgatására.

"True Blood továbbra is az HBO meghatározó sorozata, egy igazi jelenség. Köszönjük Brian Buckner producernek és tehetséges csapatának, hogy a műsor még mindig egy izgalmas utazás, melynek nincs párja a TV-ben." - nyilatkozta Michael Lombardo az HBO programigazgatója.

20130715_tb.jpg
Jelenleg azonban a rajongókat az izgatja, ki lesz az a főszereplő, aki már biztosan nem tér vissza jövőre. Jason-t alakító Ryan Kwanten elárulta, hogy amikor megtudták ki lesz ez, csak úgy folytak a könnyek a próbán. Joe Manganiello (Alcide) hozzátette, hogy tapssal és vörös színű tortával búcsúztatták a színész(nő)t.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV True Blood

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr755406380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása