HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Selena Gomez - Stars Dance visszaszámlálás indul

2013.07.14. 15:05 :: Elit

Már csak két nap és végre lehull a lepel Selena Gomez új albumáról, a Stars Dance-ről. Boltokba kerülése előtt ugyanis az iTunes lehetőséget biztosít mindenki számára július 16-tól, hogy meghallgathassa az énekesnő lemezét. De addig sem kell unatkozzunk, hiszen három új dalt is hoztam nektek!

20130714_selena2.jpg

  • Az első a Sad Serenade, mely ugyan nem került fel az albumra, de itt le tudjátok játszani. A dal producere Rock Mafia. Kérdés már csak az, hogy egy ennyire jó dalt tényleg megérte-e lehagyni a tracklistáról?!
  • Save The Day, ugyan része a Stars Dance albumnak, de a demója már most fel került a netre. The Suspex által felügyelt dalt itt éritek el. Figyelem a demót nem Selena énekelni, hanem Livvi Franc.
  • Standard album utolsó száma, a Love Will Remember. Kiszivárgott demó introjában még Justin Bieber bókjai is hallhatóak.
  • Az album deluxe verziójának hátsó borítója pedig így fog kinézni:

20130714_selena.png

  • Shopline információ szerint Magyarországon a Stars Dance július 22-től lesz megvásárolható.

Szólj hozzá!

Címkék: zene Selena Gomez

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr55404227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása