HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Magyarországra érkezik a világ legjobb sorozata, a The Killing

2013.06.27. 14:56 :: Elit

AMC csatorna általam legjobban istenített sorozata, a The Killing jövő héten szerdán este az M1-en mutatkozik be a magyar nézőknek Gyilkosság címen. Sorozat 2011-ben indult a tengerentúlon, valójában egy dán sorozat (Egy gyilkos ügy, az AXN vetítette pár hónapja) feldolgozásaként. Idén már a harmadik évad indult odakint.

Aki szereti az izgalmas, fordulatokkal teli, de néha szívet facsaró műsorokat, és élvezni tudja a részeken (inkább évadokon) át nyúló nyomozás okozta feszültséget, annak ez a sorozat tökéletes lesz. Sorozat ismertetőjéből (lentebb) talán azt szűrheti le az ember, hogy csak a nyomoznak és nyomoznak, de ez a műsor annál sokkal több. Épp úgy épül a politikai harcokra, vagy akár a családon belüli gyötrelmekre. A két főszereplő Mireille Enos és Joel Kinnaman, bár a kritikusok és a díjátadók mindig elfeledkeznek róluk, a legtökéletesebb duó a TV-ben.

20130628_killing.jpg

Sorozat tartalmát az MTVA így foglalta össze:

Sarah Linden, a seattle-i rendőrség gyilkossági csoportjának nyomozója úgy hiszi, utolsó munkanapját tölti a borús, esős városban, hiszen az ország egy napfényesebb táján új élet várja egyedül nevelt, 13 éves fiával együtt. Vőlegényének azonban még várnia kell az esküvői előkészületekkel, mert ezen a napon egy olyan szövevényes nyomozás veszi kezdetét, amely még sokáig Seattle-hez köti Linden nyomozót.

Frissen a gyilkosságiakhoz került utódjával, a volt drogügyes Stephen Holderrel együtt kezdenek utánajárni egy mezőn talált véres női pulóvernek és bankkártyának, estére pedig már a holttestet is megtalálják: Rosie Larsenét, egy 17 éves helyi diákét. A lányt egy utóbb a tóba süllyesztett autóban gyilkolták meg, a jármű pedig a polgármesteri címért induló városházi képviselő, Darren Richmond kampánystábjához tartozott. Linden és Holder egyre tovább húzódó nyomozása során újabb és újabb részletek és összefüggések kerülnek napvilágra a helyi politikát, az áldozat iskoláján belüli kapcsolatokat, illetve a Larsen család múltját illetően.

Gyilkosság, július 3-tól, minden szerdán 21.00-tól az M1-en.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV Killing

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr885380657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása