HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

MDNA Turné: Hivatalos megjelenési időpont

2013.06.06. 18:00 :: Elit

Madonna rekordokat döntögető, sokak szerint botrányos, de kritikusok által istenített és vizuális orgazmust okozó MDNA koncertje augusztus 26-án jelenik meg DVD-n és Blu-Ray-en világszerte, 27-én pedig Észak-Amerikában, jelentette be ma a Universal Music. MDNA Tour volt a 2012-es év legsikeresebb turnéja, 88 sold-out koncerttel 29 országban. Madonna tíz tagú zenekarával és huszonöt táncosával estéről estére nyűgözte le azt a 2,2 millió rajongót, akik most izgatottan várják, hogy végre újra átélhessék a két órás show-t az otthonukban.

"Madonna hat hónapot töltött azzal, hogy személyesen felügyelje a készülő DVD munkálatait. Minden egyes apró részletre, árnyalatra teljes odaadással figyelt. 30 kamerával és több helyszínen forgatott felvételekből készült el végül a koncertfilm, melyen minden egyes dal olyan, mint egy rövid film. Egyik pillanatban egy akciófilmben találod magad, aztán a musicalek arany korában érzed magad, elugrasz Indiába, és végül visszatérsz a végére egyet bulizni. Messzi sokkal jobb, mint bármelyik 3D-Imax film, amit a mozik mostanában vetítenek."- fűzte hozzá a DVD egyik rendezője, Danny B. Tull.

Show dalai között szerepel a Girl Gone Wild és a Gang Bang, melyek Madonna, 35 országban az eladási listák 1. helyén nyitó, MDNA stúdióalbumán hallhatóak

Furcsa, hogy a sajtónyilatkozat egy szóval nem említi meg a Give Me All Your Luvin'-t, hogy a koncertet (főleg) Miami-ban rögzítették.

Szólj hozzá!

Címkék: turné Madonna

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr325348464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása