HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Exkluzív infók Miley Cyrus új daláról, albumáról etc.

2013.05.24. 15:18 :: Elit

Azt remélem már mindenki tudja, hogy Miley Cyrus új kislemeze június 3-án fog debütálni Ryan Seacrest rádióműsorában, előreláthatólag magyar idő szerint délután 16.15 perckor. Ekkora várják ugyanis az énekesnőt személyesen a stúdióba, hogy mutassa be új dalát, a We Can’t Stop-ot. Dalról annyit már lehet tudni, hogy Mike Will Made It csinálta, a forrásom szerint a lehető legjobb döntést hozta Miley azáltal, hogy ezt választotta az album beharangozójaként. Promóciós turnéról annyit tudok, hogy a dalpremiert követően Miley országos rádióturnéra indul, de televíziós műsorokban is természetesen fel fog lépni.  We Can’t Stop klipje (ha az eredeti tervnek megfelelően készül el) tele lesz droggal, és szex játékszerekkel.

20130524_miley.jpg
Miley, Mike és a többiek

Az album várhatóan ősz folyamán fog megjelenni, mert még bőven nincs kész. Dalokat is most válogatják mi kerüljön fel a korongra, illetve még mindig rögzítenek újakat is. Az éra a „fehér csaj begettósodik” témakört járja körül. Pontosabban a koncepció a Ratchetness nevet kapta, erre vajon van már magyar kifejezés?

Felmerült a múlt hét folyamán, hogy az albumon lesz egy duett Justin Bieber-rel. Ez annyiban igaz, hogy tényleg lesz egy közös daluk, csak Bieber albumára.

Hogy bulvár témakört is érintsem, Miley és Liam megint szünetet tartanak. Miley állítólag összejött Mike Will-el. Többit a fantáziára bízom..

Ui: Mikor Miley betölti a 21. életévét novemberben, ne lepődjetek meg, hogy a net tele lesz a meztelen képeivel. Csak szóltam. (Nem én fogom őket kiszivárogtatni, mielőtt valaki rám küldi a TEK-et.)

Szólj hozzá!

Címkék: zene turné Miley Cyrus

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr655316216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása