HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Madonna: MDNA-koncertfilm hamarosan, új album sokára

2013.05.21. 15:17 :: Elit

Vasárnap este Madonna a Billboard Music Awardson végül három kategóriában győzedelmeskedni tudott, az élő adásban csak a tavalyi év legsikeresebb turnéjáért járó díjat vette át. MDNA koncert TV-premierje egy hónap múlva esedékes, fizikai formátumban azonban csak ősszel kerül forgalomba, előreláthatólag szeptemberben. Koncertfilmet több helyszínen is rögzítették, köztük Miamiban, Párizsban, Londonban és pár dél-amerikai állomáson is. Előző Madonna koncertanyagokkal szemben nagy változás lesz, hogy az egész koncert alatt a közönség hangját is hallhatjuk párhuzamosan, ezzel megadva az élő koncert varázsát.

Billboard riporterének sikerült egy rövid interjút is készítenie az énekesnővel, amiből kiderült, hogy az új albuma nem mostanában fog megjelenni:

"Még nem kezdtem el az új albumon dolgozni, hiszen csak nemrég hagytam abba a koncertfilm munkálatait is. Semmi szabadidőm nem volt mellette."- ezzel el is oszlatta a pletykákat, miszerint idén már új zenével, és új turnéval jelentkezik.

Madonna legközelebbi hivatalos megjelenése a június 1-jén Londonban tartandó Chime for Change

Szólj hozzá!

Címkék: zene turné TV Madonna

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr355310957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása