HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Glee: Itt a vég?!

2013.04.10. 18:15 :: Elit

Nagyon úgy fest, hogy az idei, negyedik évad lesz az utolsó az énekelő gimnazisták, és most már egyetemisták történetében. Történt ugyanis, hogy a showrunneerek, Ryan Murphy, Brad Falchuck és Ian Brennan még nem egyeztek meg, hogy visszatérnének még egy etapra. Ha hamarosan nem írják alá a papírokat, a Fox nem igen fog sokáig gondolkodni, hogy véget vessen a sorozatnak. Miért is? A nézettség rohamosan csökken részről részre, hozva sorozatminimumokat. A minőségromlásról nem is beszélve. Murphy-nek volt egy olyan terve, hogy az ötödik évad már kizárólag New York-ban játszódna. Ezzel azonban nyilván pár, meghatározó szereplőtől meg kellett volna válnia (ha nem akart nevetségesen kijönni az egészből).
Nem jó jel az sem, hogy a Glee-testvér sorozatát (egy idióta tehetségkutatós műsor), a Glee Project-et is elkaszálták...

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr945215529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása