HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Trónok harca: 3x02 Dark Wings, Dark Words

2013.04.08. 14:20 :: Elit


vlcsnap-2013-04-08-13h47m13s207.png

Tovább vélemény spoilerekkel!

Bár a címből azt lehetett volna sejteni, hogy ismét számítógépes sárkányok hada vár ránk a mostani részben, de Khaleesi fel sem tűnt 55 perc alatt. De helyette visszatért Jaime, Arya, Bran és Theon is. Itt már most eltérnek a könyvtől, hiszen ott az utóbbi egy-két könyvet kihagyva tért csak vissza, és sokkal nagyobb meglepetést okozva az olvasóknak.
Még ezt az epizódot sem éreztem nagyon erősnek, inkább még mindig a felvezetés időszakában tartunk. Jelentős esemény sem történt még, azon kívül, hogy végre megjelentek a Reed testvérek, akiknek később sokkal fontosabb szerepe lesz (bár ezt lehetett sejteni már most).
Legerősebb és legérdekesebb karakter továbbra is Margeary. Natalie Dormer istenien alakítja Tyrell hercegnőt. Tudja mi mozgatja meg az idióta Joffrey-t, és nem fél bevetni minden trükkjét a királynői cím megszerzéséért.

vlcsnap-2013-04-08-13h49m10s38.png
Arya szála az egyik legérdekesebb továbbra is, nem véletlenül közönség kedvenc. Ezzel még egyet is tudok érteni. De hogy Tyrion miért kap ennyire kiemelkedő szerepet? Jelenete is felesleges volt most. Ha más karaktert is ki mertek hagyni, akkor neki sem ártott volna egy rész pihenő. Kíváncsian várom, mit terveznek vele a forgatókönyvírók, mert Theon-hoz hasonlóan vele se fog történni sokáig semmi, ha a könyv alapján dolgoznak.
Befejezés megint nem volt érdekes, Jamie nem hiszem, hogy most a rajongók és nézők érdeklődésének középpontjában állna. De ez még csak az évad eleje…

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Trónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr605210812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása