HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Mi lett velük? Jurassic Park gyereksztárjai

2013.04.05. 23:42 :: Elit

Ugyan nálunk csak május 2-án debütál a mozikban 3D-re felturbózott Jurassic Park első része, amerikaik viszont már mától láthatják. Ennek alkalmából a People magazin utánajárt, mi lett azóta Tim és Lex Murphy-t alakító gyerekekből.

20130405_jp1.jpg
Timiiiiiiiii, alias Joseph Mazzello ma már 29 éves és továbbra is színész. Dinós klasszikus után olyan filmekben is feltűnt, mint a Veszélyes vizeken, Meryl Streep fiaként. 2010-ben a The Pacific – A hős alakulat forgatásán ismét együtt dolgozott Spielberg bácsival, aki még az egyetemi jelentkezésében is segítette. Magyar nézők legutoljára az új G.I. Joe filmben találkozhattak/nak vele.

20130405_jp.jpg
Kocsonyát remegtetni igen jól tudó Ariana Richards, viszont más munkát választott. Képzett festőként saját galériával rendelkezik Oregon-ban. Fő profiljába a portrék, és a tájképek tartoznak. 33 éves nő már férjes asszony, gyerekvállaláson pedig még gondolkoznak.

20130405_jp2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr925203399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása