HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Trónok harca: 3x01 Valar Dohaeris

2013.04.01. 12:41 :: Elit

Közel tízhónapnyi szünet után végre visszatért az HBO sikersorozata. Amíg mi izgatottan vártuk az új évad kezdetét, addig Westeroson nem állt meg az idő. Minden ott folytatódik, ahol tavaly júniusban abbahagyták. Trónért továbbra is folyik harc, tengerin innen, tengeren túl.

vlcsnap-2013-04-01-12h21m05s41.png


Spoileresen innen


Élőhalottak seregéből az első részre már csak 1 lény maradt. Sorozatra jellemező „csöcs-faktor” már az első 15 percben folytatódott, de ebből is csak 1 volt. Első rész, minden egy darab?!
Nagyon a részt nem kell kivesézni, szokásos szintet továbbra is tartották. Annyira azonban nem volt húdejó, hogy elájuljak tőle (főleg, hogy aki a könyvet olvasta, sokkal több elvárással indul neki). A befejezés is lehetett volna izgalmasabb, már csak a jövő heti nézettség megteremtése miatt is.
Az évad további részei se fognak csalódást okozni, ha a könyv szintjét legalább 80 %-ban visszaadják.   Nem szeretnénk semmi poént lelőni, de ahogy a  harmadik évad véget ér, nagyobb lesz a felháborodás mint Ned Stark lefejezésekor!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Trónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr755187085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása