HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

The Walking Dead: 3x16 Welcome to the Tombs

2013.04.01. 14:15 :: Elit

Utolsó részéhez érkezett az AMC legnézettebb sorozatának harmadik évada. Bár nézettségi adatokról még nem érkezett hír, de nyakamat rá, hogy nagyon-nagyon sok amerikai nézte végig Kormányzó idegrohamait.
Tovább után spoilerekkel vélemény az utolsó részről, és magáról az évadról is.

153407415-10-jpg_173237.jpg

Kezdjük ott, hogy nagyon vártam az utolsó részt. A felvezető részek amik februárban kezdődtek, eléggé megalapozták azt, hogy valami nagy dolgot várjak az évadzáróra. Sajnos nem kaptam meg. Jónak indult a rész, még akkor sem aggódtam, amikor a felénél már abbahagyták a nagy harcot. Azt hittem, hogy még biztos lesz valami. Valami olyan, ami miatt érdemes várni az őszt. Ehelyett, Rick újra szocmunkát akar végezni, Carl továbbra is egy idegesítő lény, a Kormányzó pedig eltűnt (azt meg kell említeni, hogy ilyen már a nézésétől is félelmet keltő gonosz karakter ritkán van sorozatokban. Az a „Thank you” is..),
Ha az utolsó rész nem is fűzte be a reményeimet, az évad jól teljesített. Új karakterek nem tűntek ki a régiek mellől, meg lehetett szokni ismét, hogy egy helyen tanyáznak. Legjobban a 14. rész tetszett, ami Andrea köré épült. Szerettem a karakterét, sajnos ő már biztos nem tér vissza a 4. évadra..

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Walking Dead

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr665187189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása