HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Spice Girls-turné jövőre, Victoria Beckham nélkül

2013.03.24. 19:23 :: Elit

90-es évek legsikeresebb lánybandája keresi új bandatagját, miután Elit Victoria közölte: Soha többet nem fogok énekelni! Posh akkor mondott nemet a maradék négy lánynak, miután Geri Halliwell előállt egy új turné tervével.

Rajongók így olyan lehetőséget kapnak, amiről talán csak gyerekkorukban álmodtak. Ugyanis egy tehetségkutató show keretén belül fogják az új lányt megkeresni, akinek már a beceneve is meg van: Wannabe Spice. Sunday People információi szerint X-Factor szerű műsorba akárki jelentkezhet majd, a már ismert énekesnőktől, az eddig névtelenségben élő tehetségekig. Ha meglesz Victoria utódja, a turné Ausztráliában fog elindulni jövőre. 

Azonban egy bökkenő van, hogy Emmának és a két Melanienak is tervei vannak a 2014-es évre. Úgy látszik, csak Gerinek van ideje ilyeneken agyalni!

20130324_Sp.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: zene 2014 turné Victoria Beckham Spice Girls

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr355166133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása