HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Emlékeztető: True Blood 7x07

2014.08.03. 14:57 :: Elit

May Be The Last Time címet viselő részben Eric, Pam és Mr. Gus egyre közelebb kerül Sarah-hoz Dallasban. Adilyn és Wade átmeneti menedékhelyen húzza meg magát és nem várt "szeretet" kapnak a házigazdától. Sookie kétségbeesetten próbálja megmenteni Bill-t. Utóbbi pedig felidézi korábbi házasságának emlékeit. Amíg Sam távozás-maradás között dilemmázik, egy ismerős arc bukkan fel Bon Temps-ban.

Már csak négy rész a fináléig....

20140803_tb1.jpg

20140803_tb2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV Alexander Skarsgard True Blood

Beyoncé coming outolt új dalában: Magyar vagyok

2014.08.03. 12:46 :: Elit

Beyoncé hivatalos oldala szombat este teljesen elérhetetlen volt, köszönhetően annak, hogy felrakta tavaly megjelent albumán hallható ***Flawless dalának új remixét, amiben Nicki Minaj is hallható. A feminista himnusznak kikiáltott dal új dalszöveget is kapott, amiben Minaj büszkén vállalja trinidadi, japán és indai gyökereit, majd Beyoncé háttérben beleszól, hogy benne pedig magyar vér folyik ("I’m Hungarian").

Magyar Turizmus Zrt. az énekesnőnek küldött köszönőlevelét még nem kaptuk meg, nyilván az időeltolódás miatt nem akarják zavarni az énekesnőt. 

Dalt itt tudjátok meghallgatni, ha az alábbi feltöltést törölnék, teljes dalszöveget pedig a tovább mögött találjátok! (Magyar rész 2.29-nél)

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene Beyoncé

Emlékeztető: True Blood 7x06 + Spoilerek a fináléról

2014.07.27. 14:52 :: Elit

Karma címet viselő résszel megkezdődik a hetedik évad második, egyben záró fele. Sookie sokkoló felfedezése után átgondolja kapcsolatát Bill-lel. Dallasban, Eric és Pam nem kívánt szövetségre kényszerül lépni egy közös ellenség (Sarah Newlin) megtalálásához. Lafayette látomást oszt meg Lettie Mae-vel, Andy és Holly gyerekeik viselkedése miatt veszekszik, Jason bevallja valós érzelmeit Violet-ről, Sam pedig dilemmába kerül Nicole miatt, aki el akarja hagyni a várost.

Időközben a hétvégén javában zajlik a Comic Con San Diego-ba, ahol már rendszeres visszajáróként a TB szereplőgárdája is megjelent. Ennek alkalmából kiadtak egy előzetest, ami a maradék részek eseményeit foglalja össze.

Most pedig jöjjenek az ígért spoilerek!

  • Bill-t Sookie fertőzte meg a vírussal, ő pedig akkor kapta el, amikor a fertőzött vámpírok megtámadták, és vér került a szervezetébe még Alcide halála előtt. Mivel Sookie vére félig tündéri eredetű, így a folyamat sokkal gyorsabb lefolyással végez Billel. Azonban nem hal meg, hanem újra emberként tér vissza.
  • Sookie az évad végére elveszíti minden különleges erejét, vagyis ő is ember lesz.
  • (Találgatások szerint azonban Bill miután ember lesz, valami miatt meghal. (Stephen Moyer hamarabb befejezte a forgatást, mint Sookie-t alakító felesége). Sookie viszont időközben megtudja, hogy gyereket vár Alcide-tól..)
  • Lesznek további visszaemlékező részek.
  • Lafayette és Tara közös jeleneteire is felkészülhetünk, hiszen amit Lettie Mae állít nem hazugság.
  • Eric-nek az írók három befejezést gondoltak, mindegyiket le is forgatták Alexander Skarsgard-dal, azonban hogy melyik kerül majd leadásra, majd csak augusztus 24-én fog kiderülni. Az egyikben meghal, miközben feláldozza magát, hogy megmentsen egy másik szereplőt. A második verzióban kigyógyul a fertőzésből, a harmadik opció pedig az, hogy ő is ember lesz.
  • Mielőtt vége lenne a sorozatnak, az egyik főkarakter vámpír lesz. (Annyi biztos, hogy nem Jason-ről van szó).

20140727_tb3.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV Alexander Skarsgard True Blood

Emlékeztető: True Blood 7x04

2014.07.13. 11:00 :: Elit

'Death Is Not The End' címet viselő részben az újabb vérfürdő után Sookie, Jason és Sam lesz a rossz hír közlői Bon Temps-ban. Pam feleleveníti, milyen események hatására került Eric-kel Shreveport-ba. Bill és Jessica meglepő önkéntestől jutnak vérhez. Sookie egy emberekből és vámpírokból álló csapatot verbuvál a fertőzött vámpírok megtalálásához.

True Blood utolsó Comin Con panelje egyébként július 26-án lesz, sajnos Alexander Skarsgard a Tarzan c. film forgatása miatt nem lesz ott.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV Alexander Skarsgard True Blood

Emlékeztető: True Blood 7x03

2014.07.06. 16:04 :: Elit

Fire In The Hole címet viselő résszel folytatódik a True Blood hetedik évadja.

Rövid összefoglaló: Sookie veszélyes tervet eszel ki a fertőzött vámpírok legyőzésére, miközben a Vince által vezetett fegyveres városlakók is egyre nagyobb veszélyt jelentenek. Lafayette James-hez kerül közelebb, Jason megtapasztalja jövőjét, ha Violet-tel marad, Willa-nak pedig új menedéket kell keresnie magának. Epizódban visszatér Sarah Newlin, akinek a családjával is megismerkedhetünk. Pam ösztönzi Eric-et, hogy ne adja fel a küzdelmet, és térjenek vissza Louisiana-ba.

Spoilerek:

  • Eric-Pam rajongóknak a július 20-i rész lesz a mennyország. Többek közt megtudhatjuk miért választották anno Shreveport-ot letelepedésük helyéül. ÉSSSSSSSSSS Ginger is visszatér!!
  • Sam-Jason-Alcide hármasból valamelyik férfi meghal az évad folyamán.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV Alexander Skarsgard True Blood

Emlékeztető: True Blood 7x02

2014.06.29. 23:18 :: Elit

Mindenki készen áll a ma este érkező második részre? Az epizód az I Found You címet kapta. (Remélem ezt majd Pam fogja mondani Eric-nek, aki így végre újra jelen lehet a sorozatban...)

20140629_tb4.jpg

Rövid összefoglaló: Bellefleur étteremből elrabolt túszok egy ismerős arctól remélhetik kiszabadulásukat a fertőzött vámpírok elől. Sookie és Jason Saint Alice városába látogat, ahol egy nő naplója Bon Temps végzetes jövőjét sugallhatja előre. Kétségbeesett Lettie Mae Willa-hoz fordul segítségért. Pam kutatása Eric után egy ismerős helyre vezeti el.

Részben feltűnik továbbá egy francia hölgy, aki később Eric-kel kerül majd szorosabb kapcsolatba (utóbbi viszont előbb Jason-nel is köhöm köhöm).

20140629_tb1.jpg
20140629_tb3.jpg
20140629_tb5.jpg
20140629_tb2.jpg
20140629_tb6.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV Alexander Skarsgard True Blood

Emlékeztető: True Blood 7x01

2014.06.22. 22:22 :: Elit

Ma este kezdődik az HBO True Blood sorozatának hetedik, egyben utolsó évada. Magyar rajongók legegyszerűbben holnap délelőtt nézhetik meg a részt az HBO GO-n, regisztráció nélkül. Szinkronosan július 15-től vetíti majd a csatorna az évadot.

A 'Jesus Gonna Be Here' címet viselő évadnyitó részt Bill-t alakító Stephen Moyer rendezte.

20140622_tb.jpg

Rövid összefoglaló: Fertőzött vámpírok támadásának Bon Temps lakosai ellen sokkoló végeredménnyel jár. Város lakói Sookie-t okolják, de a "vámpír minden ember mellé" kezdeményezés előrehalad. Bon Temps polgárai fellázadnak, Bill pedig nem várt helyről kap segítséget. Sorozat készítői szerint a nyitó jelenet után nem térünk majd magunkhoz.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV True Blood

True Blood 7. évad: Új előzetesek, epizódismertetők, spoilerek..

2014.06.01. 11:43 :: Elit

Már csak 22x kell álomra hajtanunk fejünket, hiszen június 22-én elkezdődik az HBO vámpírjainak utolsó nagy harca.

Kezdjük a nagy posztot az első hivatalos poszterrel, ami USA-szerte már számos nagy városban felbukkant.

20140601_tbplakat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV Alexander Skarsgard True Blood

True Blood 7. évad: Első előzetes

2014.04.21. 20:07 :: Elit

Kedvenc vámpírjainknak még van bő két hónapjuk a visszatérésre, de addig is az HBO kiadta az első előzetest, amiből nagyjából leszűrhetjük (vagy éppenséggel nem), hogy mi is vár ránk a hetedik, egyben utolsó évadban.

Tavaly augusztusban úgy búcsúztunk el Bon Temps-ból, hogy a vámpírok egy része megfertőződött, és a mutációnak köszönhetően veszélyesek mind az emberekre, mind az egészséges vérszívó társaikra. Utóbbiak között egyfajta megállapodás bontakozott ki az évadzáró utolsó perceiben, de látva az előzetest, ez sokáig nem tartott.

"Ma egy ilyen országban, hogy történhet meg az, hogy a kormány hátra hagyja meghalni az embereket? Senki se maradt már." - halljuk Sookie monológját a fél perces előzetesben, amit alább megnézhettek!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV True Blood

True Blood 7. évad: Megvan a premierdátum!

2014.04.03. 21:12 :: Elit

HBO pár perccel ezelőtt bejelentette, hogy kedvenc vámpírjaink június 22-én térnek vissza a képernyőre, sajnos utoljára. A tíz részes hetedik évadba új szereplőként érkezik Riley Smith és Nathan Parsons, utóbbi Luke Grimes helyét veszi, aki James-t alakította az előző évadban.

Alább az első "hangulatfokozó" előzetes nézhető meg:

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV True Blood