HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

True Blood 7. évad: Új előzetesek, epizódismertetők, spoilerek..

2014.06.01. 11:43 :: Elit

Már csak 22x kell álomra hajtanunk fejünket, hiszen június 22-én elkezdődik az HBO vámpírjainak utolsó nagy harca.

Kezdjük a nagy posztot az első hivatalos poszterrel, ami USA-szerte már számos nagy városban felbukkant.

20140601_tbplakat.jpg

Csatorna két előzetessel is fokozza az izgalmakat, sőt a Latin-amerikai HBO más jeleneteket tartalmazó verziót is kiadott.

Stephen Moyer és Anna Paquin látható a TV Guide magazin júniusi számának címlapján. Az újságban közölt cikkből kiderül SPOILER, hogy Eric (Alexander Skarsgard) nem fog összejönni Sookie-val, de lesz egy erotikus jelenete Jason-nel. Évad főleg Sookie és Bill köré épül majd, visszatérünk oda, ahonnan a sorozat elkezdődött, és a sorozat végén a nő élete örökre megváltozik majd.

20140601_tbplakat1.jpg

Epizódismertetők

7. évad 1. rész: Jesus Gonna Be Here

Fertőzött vámpírok támadásának Bon Temps lakosai ellen sokkoló végeredménnyel jár. Város lakói Sookie-t okolják, de a "vámpír minden ember mellé" kezdeményezés előrehalad. Bon Temps polgárai fellázadnak, Bill pedig nem várt helyről kap segítséget.

7. évad 2. rész: I Found You

Bon Temps elleni támadás során ejtett három túsz jelentheti a megmenekülést a fertőzött vámpírok támadása ellen. Sookie és Jason egy szomszéd városkába látogatnak el, ahol egy nő naplójába buknak, ami előrevetíti, mi vár Bon Temps lakóira. Lafayette által elutasított Lettie Mae Willa-hoz fordul, hogy segítsen neki helyrehozni a családi problémáit. Pam továbbra is keresi Eric-et, ez pedig egy nagyon ismerős helyre juttatja el.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV Alexander Skarsgard True Blood

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr76244778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása