HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Élő: t.A.T.u. - не догонят/ Not Gonna Get Us (Olimpia Szocsi 2014)

2014.02.07. 22:47 :: Elit

Napok óta lehetett találkozni olyan pletykákkal, hogy a 2000-es évek legsikeresebb orosz export cikke, a fénykorukban még leszbikus, t.A.T.u. lányok a szocsi téli Olimpia megnyitó ünnepségének egyik fellépői lesznek.

A hír természetesen azért keltett nagy érdeklődést, mert Oroszországban a jelenlegi törvények szerint mindent tiltanak, ami a homoszexualitást "reklámozza". Ha pedig emlékeszünk meg azokra a bizonyos esős, iskolás ruhás t.A.T.u. klipekre, akkor elég elképzelhetetlen volt, hogy fognak megfelelni azoknak a mára már férjes, gyereket nevelő Lena és Julia.

Akik az m1 közvetítést végig "izgulva" várták a fellépést, annak csalódnia kellett. Azon kívül, hogy az orosz versenyzők a t.A.T.u. legismertebb slágerére vonultak be a stadionba, lányoknak híre-hamva sem volt.

20140207_Tatu.jpg
Azonban utólag kiderült, hogy a pletykák igaznak bizonyultak, és tényleg felléptek. Az elő-műsorban. Amit csak Oroszországban közvetítettek. Ráadásul nem is csókolóztak (bár szerintem egyértelmű hogy akartak valami meglepetést, de az a "mégse, hát hisz itt van Putyin' fejrázás 03.54-nél sokat mond).

Szólj hozzá!

Címkék: zene sport

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr1005804332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása