HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Miley Cyrus a W magazin címlapján

2014.02.03. 13:13 :: Elit

Miley Cyrus-t nem érdekli mit gondolsz róla. Az énekesnő köszön vissza ránk a W magazin március számának címlapjáról. Fotókat Mert Alas & Marcus Piggott készítette. Miley-val Ronan Farrow készített interjút, amiből a legfontosabbakat kiemeltem.

20130203_mileyw.jpg

"Nem szeretem a gyerekeket. Úgy gondolom, egy időszakban túl sok vett körül engem. Ráadásul kib***ottul gonoszak. Néha látok egy-két gyereket a szüleikkel, és én akarok odamenni felpofozni őket. Mint amikor velem találkoznak, és az egyik gyerek "Anya, nem igaz, hogy nem tudod használni az iPhone-t? Még egy fotót se tudsz készíteni vele?". Ha én ilyet mondtam volna anyának gyerekkoromban, nem lett volna se telefonom, se számítógépem, se tévém. Szóval igen, a gyerekek gonoszak."

20130203_mileyw2.jpg

"Instagram és a Twitter korában, már mindenki paparazzi. Elég félelmetes. Mintha sosem lennél biztonságban. Úgy beszélnek rólad, mintha személyesen ismernének. Mivel ebbe születtem bele (Miley édesapja Billy Ray Cyrus, híres country zenész), azt hiszik, hogy ehhez joguk is van."

20130203_mileyw3.jpg

"Nem tudom megérteni, hogy a nők fele mit miért hord. Próbálom nekik elmagyarázni, hogy sz*rják le az egészet. Nem kell sminket viselni. Nincs szükséged hosszú szőke hajra és nagy mellekre. Legyen saját stílusod. Örülök neki, hogy olyan nevekkel tesznek egy csoportba, mint Madonna, Blondie vagy Joan Jett, akiket egyáltalán nem érdekel semmi."

20130203_mileyw4.jpg

"Férfiak túl sok pornót néznek. Azokban szereplő lányok pedig nem léteznek, nem igaziak. Mi nők pedig túl sok romantikus filmet nézünk, amik olyanok, mint a nőknek szóló pornó filmek, hiszen olyan férfiak sem léteznek, akiket abban látunk."

Szólj hozzá!

Címkék: zene magazin címlap Miley Cyrus

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr615795786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása