HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Miley: Bangerz következő kislemeze..

2013.12.06. 21:35 :: Elit

Adore You.

Facebook-követeimnek nagy meglepetést nem okoz a hír, de ha egyszer végre hivatalosan is megerősítették, megérdemli a külön posztot.

Október elején megjelent Bangerz album eddig kiadott kislemezeit túlzás nélkül lehet 2013 legnagyobb slágereinek nevezni. We Can't Stop első lett az Egyesült Királyságban, Új-Zélandon, de az USA-ban is a dobogó második fokáig eljutott. Wrecking Ball sikereit már hosszabban lehetne ecsetelni (első hely Magyarországon, Kanadában, Izraelben, Skóciában, Spanyolországban, Egyesült Királyságban és végül ez lett Miley első #1 dala a világ legfontosabb slágerlistáján, az amerikai Billboard Hot 100-on, amit kilenc hét után, tegnap ismét sikerült visszafoglalnia.)

Sikerszériát remélhetőleg az album nyitó dala, az Adore You is folytatni fogja. Pozitív jövőképet jósol az, hogy megjelenését követően rögtön az amerikai iTunes Top10 dala közé került.

Dalhoz készült videoklipet múlt hónapban forgatták Londonban és New York-ban. Megjelenés várhatóan januárban lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: zene Miley Cyrus

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr365679265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása