HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Britney: Új album, új koncertsorozat

2013.09.17. 19:26 :: Elit

Először is kezdjünk az utóbbival, hiszen már lassan egy éve szárnya kaptak az első hírek arról, hogy az énekesnő rezidenciát kap Las Vegas egyik szállodájának koncerttermében. Hivatalos bejelentésig ma reggelig várnunk kellett. Britney: Piece of Me címet viselő, közel két évig tartó koncertsorozatnak a Planet Hollywood ad otthont. Egy évben 50 koncertet ad a bűn városában, jelenleg a felére lehet jegyet elővételben venni. Az énekesnő jellemzése szerint a show által sokkal közelebb kerülhet a rajongóihoz, hiszen ők is részesei lehetnek a 90 perces műsornak.

201309017_britney.jpg
Zenét illetően természetesen a set-listen lesznek új dalok is a december 3-án érkező 8. stúdióalbumról, melynek a címét még nem tudjuk.

Mindkét hírről először hivatalosan a Good Morning America számolt be, ahol egy különleges helyszínen az énekesnő is feltűnt. Tovább mögött megnézhetitek az interjút, és azt is, hogy Britney még hajnalban is napszemüveget hord.

Szólj hozzá!

Címkék: zene TV Britney Spears

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr695521096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása