HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Madonna - #secretproject: Művészet a szabadságért

2013.09.04. 20:13 :: Elit

2013. szeptember 24. lesz az a nap, amire mindenki emlékezni fog. Hiszen ekkor debütál Madonna és Steven Klein közös munkája (ahogy most már nevezik) a #SecretProjectRevolution. Aznap mindenképp látogass el a ma megnyílt ArtForFreedom.com oldalra, hiszen ott láthatod először a 20 perces kisfilmet (lap ugyan nem éppen tökéletes, mivel Madonnának nincs is Twittere). Rajongók körében elég jól ismert forrás, Anna Henstridge, már 2007-ben írt először arról, hogy Madonna és fotós barátja egy "nagy" dolgon dolgozik. Úgy látszik eddig kellett várnunk rá, hogy beteljesedjen.

Dátum bejelentése mellé kaptunk egy újabb ízelítőt, mely ismét felveti azt kérdést, hogy vajon Madonna készült-e egy új dallal a projekthez. (Trailer-ben a My Country Tis of Thee dal hallható, amit Kelly Clarkson is énekelt Obama második beiktatásán.)

Szólj hozzá!

Címkék: zene Madonna Secret project

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr85495528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása