HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

True Blood 7. évad: Itt a vég

2013.09.03. 20:45 :: Elit

Pár hete írtam mi vár ránk a True Blood jövő nyáron induló 7. évadában. Már akkor is a levegőben lógott, hogy ez lesz utolsó, amit az HBO a vámpírjainak szán. Ma pedig hivatalosan is bejelentették, hogy 2014-ben lesz látható az utolsó 10 rész, ami után véget ér a sorozat.

20130707_tb2.jpg
"True Blood továbbra is az HBO meghatározó sorozata. Nem csak a rajongóknak, hanem a készítőknek is nagyon nehéz lesz búcsút inteni Bon Temps lakóinak. De már nagyon várom, milyen fantasztikus befejezést kap ez a csodálatos show" - nyilatkozta a csatorna programigazgatója.

Hogy miért is lett vége? Egyrészt a színészek szerződése jövőre lejár, amiket meg kellene újítani, magasabb béreket követelhetnének, részesedés stb. HBO valószínűleg nem akart számolni a megnövekedett költségekkel, így jobbnak látták lezárni a szériát. Persze a nézettségcsökkenés sem elhanyagolható ok.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV True Blood

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr665494095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása