HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Infók Cher albumáról

2013.08.03. 12:58 :: Elit

20130803_cher.jpg
Szeptember 24-én jelenik meg Cher új albuma, a Closer To The Truth. Amíg a rajongók többsége csak ábrándozik milyenre is sikeredett a korong, pár újságírónak és bloggernek a napokban lehetőségük volt belehallgatniuk az új dalokba. Természetesen bő leírással még nem tudnak szolgálni (kritikáik majd csak az album megjelenése előtt jelenhetnek meg), de pár mondatban a Muumuse szerkesztője ilyennek látta/hallotta Cher 26. stúdió albumát.

Closer To The Truth rajongói kedvenc lesz, nem is kérdés. Gyorsabb dalok tökéletesek lesznek az edzőterembe, vagy mikor készülődsz a nagy bulikra, balladák (melyek közül kettőt P!nk írt) pedig a hajnali zokogásaidhoz passzolnak majd. Lemez csúcsa a Take It Like a Man, mely nagy valószínűséggel lesz melegek himnusza. Cher hangja sokkal jobban tűnik természetesnek,  nincs sok auto-tune használat.

Fashion Week Daily azonban több dalcímet is elárult, így lassan teljes az új album track-listája (Cher korábban pár címet már elárult):

1. Woman's World
2. Take it Like A Man (producer: Mark Taylor)
3. Walk Alone (dalszöveg: P!nk + háttérvokál)
4. Lie to Me (dalszöveg: P!nk)
5. I Don’t Have To Sleep To Dream (producer: Timbaland, dalszöveg: Bonnie McKee)
6. I Hope you Find It (producer: Mark Taylor)
7. Dressed to Kill (producer: Mark Taylor)
8. Sirens (producer: Mark Taylor)
9. My Love (??)
10. Red (??)
11. Lovers Forever (??)
12. Collide (??)
13. Pride (??)
14. You Haven't Seen The Last of Me (Burlesque betétdala)

Szólj hozzá!

Címkék: zene Cher

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr465443537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása