HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Isten veled Cory Monteith!

2013.07.14. 13:25 :: Elit

Vancouver-i idő szerint tegnap délután holtan találták a Glee főszereplőjét, Cory Monteith-t. 31 éves színész halálának körülményei még nem ismertek, de a legvalószínűbb, hogy túladagolta magát. Évek óta küzdött drogproblémákkal, idén áprilisban ismét rehabra ment, de pát hét után (sokak szerint nagyon hamar) már el is hagyta a klinikát.

20130714_cory.jpg
"Mélységesen szomorúak vagyunk a hír hallatán. Cory egy rendkívül tehetséges és kivételes ember volt. Öröm volt vele dolgozni, és rettenetesen hiányozni fog. Imáink és gondolataink Cory családja és szerettei felé irányulnak." - emlékezett meg róla a Glee-t gyártó FOX stúdió.

Akarva, akaratlanul sorozat rajongójaként megfordul az ember fejében mi lesz a karakterével, Finnel. Akit már az előző évad végén nem is láttunk a fentebb leírt magán okok miatt. Az ötödik évad promóciós anyagai már elkészültek, forgatás napokban kezdődött volna.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat gyász TV Glee

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr335404111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása