HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Madonna a Harper's Bazaar címlapján

2013.07.03. 11:48 :: Elit

Madonna lesz látható a divatmagazin következő számának címlapján. Mivel a fotósorozat csak a tegnapi nap folyamán készült el, így valószínűleg valamelyik őszi/téli kiadványra számíthatunk. Sajnos a legfontosabb, szeptemberi számról már lecsúszott, hiszen annak címlaparcát hamarosan be fogják jelenteni, képeknek már tavasz végén el kellett készülniük. Csodák azért még lehetnek...

20130703_madonna.jpg

Madonna fotózása (mely része lesz a Secret Project kampánynak is) Terry Richardson vezetésével zajlott New Yorkban. A férfit legtöbben Lady GaGa-val közös könyve után ismerhetik, de jellegzetes beállításaival és nyersnek tűnő fotóival, hamar felismerhető többi munkássága. Érdekesség, hogy a férfi, édesanyja révén, magyar gyökerekkel rendelkezik. Apja pedig náci volt, de ez már csak "mellékes". Magát Terry-t pedig többször vádolták meg kiskorúak megrontásával. Ami azonban még inkább furcsábbá teszi Madonnával az együttműködését, hogy tavaly amikor kiderült, hogy Madonna turnéján előadja Lady GaGa koppintását dalát, a Born This Way-t, ezzel borsót törve az énekesnő orra alá, Terry Richardson New York utcáin elhelyezett Madonna koncertplakátokra az alábbi csúnya szavakat firkálta, és posztolta büszkén oldalán:

20130703_madonna2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: magazin címlap Lady GaGa Madonna Secret project

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr965389069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása