HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

True Blood 6. évad: Ma este a csata elkezdődik!

2013.06.17. 00:08 :: Elit

Friss: Magyar HBO-nak köszönhetően az HBO GO szolgáltatás keretében már megtekinthető a rész, magyar felirattal bárki számára ingyen, még regisztrálnotok sem kell. Katt ide a megtekintéshez.

Már csak pár óra, és tíz hónap után végre visszatérnek kedvenc vámpírjaink. Az HBO egyik legnézettebb sorozatának új évadának első részét a Bill(ithe)-t alakító Stephen Moyer rendezte. Annyit elárulok a részről, hogy a változtattak az epizódcímen, és már a Who Are You, Really? címet viseli. Van egy olyan érzésem, hogy ez pont Billre vonatkozik.

20130616_tb2.jpg
A premier előtt negyedórával az HBO élőben kapcsolja a Fangtasia bárt, ahol a sorozat szereplői rajongói kérdésekre fognak válaszolni (sok mindenre nagyon nem lesz idejük, hiszen 15 perces lesz az egész). De a lényeget értjük, hogy a csatorna tényleg mindent belead, ha promócióról van szó.

Magyarországon már holnaptól elérhető lesz az új rész az HBO GO előfizetőinek, "rendes" HBO nyár végén kezdi el vetíteni az új részt, akkor már szinkronosan.

Tovább mögött pár kép az első részből.

20130616_tb3.jpg

20130616_tb4.jpg

20130616_tb1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV Alexander Skarsgard True Blood

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr435364499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása