HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Kiszivárgott a Star Wars Episode VII. története?!

2013.06.11. 14:23 :: Elit

Comicbookmovie.com oldal szerint a következő információk egyenesen a VII. rész producerétől, J.J. Abrams-től származnak. Azonban egyrészt lehet hogy kacsa, másrészt a film előkészületei még elég korai szakaszban tartanak, így bármi változhat.

Információk szerint így a Star Wars 2015-ben megjelenő új része egy ikerpárról fog szólni, egy fiúról és egy lányról. Mindkettejüket Luke bácsi tanítja, hogy ők legyenek a legjobb jedik a galaxisban. Probléma akkor kezdődik, amikor a fiú a sötét oldal felé fordul.
Fő karakterektől részéletesebben:

  • Jaina Solo: 17 éves lány, Jacen testvére, az egyik legjobb jedi, mestere Luke Skywalker.
  • Jacen Solo: 17 éves fiú, Jaina testvére, magányos alak. Folyamatosan azon agyal, mi a jó és mi a rossz. Ez vezet ahhoz, hogy a sötét oldal felé forduljon. Meggyőződése, hogy amit tesz az a jó. Végül belőle lesz Darth Caedus.

Forgatások jövő év elején kezdődnek Nagy-Britanniában.

 

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi Star Wars

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr305355652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása