HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Trónok harca: 3x08 Second Sons

2013.05.21. 22:04 :: Elit

vlcsnap-2013-05-21-21h48m15s163.png

Saját véleményem szerint elég közepesre sikerült a rész. Nem untam, de nem is élveztem. Olyan csend a vihar előtt képzetét keltette (akik olvasták a könyvet, tudják mi lesz a 10. részben). De hogy jót is mondjak, a rész csak pár karakterre koncentrált, amit jól tettek, nem lett tele rakva felesleges jelenetekkel.

Amit feltétlen megemlítenék, hogy Daario-t alakító színészt nagyon nem találták el. Inkább való Loras mellé játszópajtásnak, nem Danny mellé, ráadásul nem egy zsoldossereg vezetésére. De lehet, hogy csak a hosszú lobonca miatt érzem így. Olvasás közben egyébként (már fogalmam nincs miért), de fekete bőrűnek képzeltem el.

Melisandre átkából vajon melyiket fogja végrehajtani Lord of Light? Ki fog meghalni végül? (Hamarosan megtudjátok!)

A rész vége elég „muris”ra sikeredett. Sam leszúrja a „zombit”, erre elfutnak. A fegyver nélkül?? Ennyire ő se lehetne már béna.

Most két hét szünet, 9. rész premierje csak június 2-án lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV Trónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr15312035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása